Σύντομα θα έρθουν ιερά λείψανα του Αγίου Ευθυμίου μόνιμα στο χωριό μας!!

ΑΓΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ & ΠΗΓΑΔΙΑ

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη μας επιφύλασσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Θεόκτιστος. Δια στόματος του ιερέα μας π. Ηλία ανακοινώθηκε στους συγχωριανούς μας ότι ο τόπος μας και πιο συγκεκριμένα ο Ιερός Ναός του πολιούχου μας Αγίου Ευθυμίου επιλέχθηκε από τον Μητροπολίτη μας για να δεχτεί τμήμα των ιερών λειψάνων του Αγίου Ευθυμίου σε μόνιμη βάση. Η πραγματοποίηση αυτής της υπόσχεσης, για την οποία δεν έχουμε λόγους να αμφιβάλλουμε,  θα αποτελέσει μέγιστη ευλογία για τον τόπο μας και ο Ιερός Ναός του Αγίου Ευθυμίου θα μετατραπεί σε μόνιμο προσκύνημα για τους χριστιανούς που ευλαβούνται τον Άγιο.

Ήδη, άρχισαν οι προετοιμασίες γι’ αυτό το πολύ μεγάλο γεγονός. Πρώτα απ’ όλα, για να φιλοξενηθεί μόνιμα το ιερό λείψανο, απαιτείται η δημιουργία της κατάλληλης λειψανοθήκης. Για τον σκοπό αυτό το εκκλησιαστικό συμβούλιο του χωριού μας απευθύνεται στον καθένα που μπορεί να βοηθήσει και ζητάει την συνδρομή του. Όποιος θέλει να βοηθήσει ας επικοινωνήσει με τα μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου ή και με τον Σύλλογό μας.

Σεβασμιότατε οι Αγιαθυμιώτες σας ευχαριστούν θερμά για την θαυμάσια αυτή πρωτοβουλία σας . Ευχόμαστε ο πολιούχος μας Άγιος Ευθύμιος να σας χαρίζει υγεία και μακροημέρευση.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει