Συγχαρητήρια επιστολή από τον Αντιδήμαρχο Δελφών Αρ. Αγγελόπουλο στον Φωκικό

ΠΡΟΣ: ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ
κ. Ηλία Τσίγκα, Πρόεδρο Δ.Σ.
Άμφισσα 33 100

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Επιθυμώ να εκφράσω προς εσάς, το διοικητικό συμβούλιο, τους προπονητές και τους αθλητές του ιστορικού σωματείου της πόλης μας, του Φωκικού, τα θερμά κι ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Φωκίδας 2017-18 και για την επάνοδο της ομάδας μας στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Ο Φωκικός για όλους μας στην Άμφισσα δεν είναι απλά ένας ακόμα ποδοσφαιρικός σύλλογος, αλλά αποτελεί διαχρονικά κορυφαίο πυλώνα εξωστρέφειας, υπερηφάνειας και προβολής της πόλης μας. Η συνεισφορά όλων όσοι μετείχαν ενεργά από διοικητική κι αγωνιστική θέση ευθύνης στην επιστροφή της ομάδας μας στις επιτυχίες και στην επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες, εκεί όπου ιστορικά ανήκει, είναι καίρια, ξεπερνάει τα στενά όρια του αθλητισμού και συνεπώς αποτελεί σημαντική συμβολή προς την πόλη μας γενικότερα.

Τέλος, θα επιθυμούσα να σας διαβεβαιώσω ότι η Δ.Ε. Άμφισσας κι εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας στο δύσκολο έργο για τη διάκριση στη νέα κατηγορία που ανοίγεται μπροστά σας την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο Αντιδήμαρχος Δελφών

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει