Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο χορός του Συλλόγου

Την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, τηρουμένων των αναλογιών, στο κέντρο «Χίλια Αστέρια» (Αχαρνών 434 και Κωνσταντά 6, Πατήσια), ο χορός του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών Αθηνών. Αν και βρισκόμασταν εν μέσω οικονομικής κρίσης και Σαρακοστής, αρκετοί Αγιαθυμιώτες και φίλοι του Συλλόγου παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Μεταξύ αυτών διακρίναμε τον Αγιαθυμιώτη τ. Πρόεδρο του Ο.Σ.Κ. Ευθύμιο Ιωαν. Αλεξανδρή, τον τ. Πρόεδρο της Αγίας Ευθυμίας Λουκά Δημ. Τριανταφύλλου, που ήρθε από το χωριό για την εκδήλωση, τους Αργύρη Πέτσα -Πρόεδρο, Γιώργο Αμβροσίου-Αντιπρόεδρο και Γιάννη Τσακίρη -Μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Τριταίας Φωκίδας, μαζί με πολυάριθμη παρέα και τον Γιάννη Νικ. Βαρβάτο, Γενικό Γραμματέα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βουνιχώρας «ο Βλαχοθανάσης», που ήρθε από τη Βουνιχώρα, με την παρέα του.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Ευστ. Κυριάκης, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρόντες, παρουσίασε τα μέλη του νεοεκλεγμένου Δ.Σ., απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε σε όλους καλή διασκέδαση.

Ακολούθως, στην πολύ όμορφη αίθουσα και έχοντας άνεση που σπάνια συναντάς, οι παρευρεθέντες απόλαυσαν ωραίο φαγητό και γλέντησαν με την ψυχή τους μέχρι το πρωί. Για την διασκέδασή τους φρόντισε η θαυμάσια ορχήστρα του κέντρου με επικεφαλής τους Γιάννη Σιέττο, Γιώτα Γρίβα, Γιώργο Βελισσάρη και Χριστόδουλο Κωσταρέλο. Στο κλαρίνο ήταν ο μοναδικός Πάνος Πλαστήρας και ο Χρήστος Κατσαμάκης. Η πίστα ήταν συνεχώς γεμάτη καθώς η ορχήστρα έπαιζε άλλοτε τσάμικα και άλλοτε συρτά. Στη λαϊκή ώρα του προγράμματος ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Γιάννης Σιδέρης ανέβασε κι άλλο την θερμοκρασία. Ήταν η ώρα των ζεϊμπέκικων.

Το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί και πραγματικά όλοι έφυγαν πολύ ευχαριστημένοι. Ήταν μια απολαυστική βραδιά και όσοι δεν μπόρεσαν, για διαφόρους λόγους να παραβρεθούν, πραγματικά έχασαν.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει