Πέθανε ο Θ. Αγγελέτος, Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου κάνει γνωστό το θάνατο του συναδέλφου, προέδρου του κέντρου μας, Θανάση Αγγελέτου.

Ο συνάδελφος Θανάσης για πολλά χρόνια συνδικαλιστής στους οικοδόμους και για πέντε χρόνια πρόεδρος στο Ε.Κ.Φ. πάλεψε μέχρι το τέλος του για τα δίκαια της εργατικής τάξης, για μια άλλη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση. Ήτανε παρών σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες από όποιο μετερίζι και εάν τον έστελναν οι συνάδελφοί του. Τον γνωρίσαμε για τη συνέπειά του, το ήθος του και την αφοσίωση του στα ιδανικά του με την μοναδική ταξική προσέγγιση που έβλεπε τα γεγονότα.

Η παρουσία του στους αγώνες είναι παρακαταθήκη για το μέλλον, παράδειγμα για μας και τις μελλοντικές γενιές. Ο χαμός του είναι μια μεγάλη απώλεια για το εργατικό λαϊκό κίνημα στους δύσκολους σημερινούς καιρούς.

Καλό σου ταξίδι αγαπημένε συνάδελφε και συναγωνιστή Θανάση.

Στην οικογένειά του, στο Σωματείο Οικοδόμων, στο ΠΑΜΕ και στο Κ.Κ.Ε. εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 12 Οκτώβρη 2017 στον Ιερό ναό Αγ. Νικολάου, στις 11,00.

Για το θάνατο του Θανάση Αγγελέτου δελτίο τύπου εξέδωσε και η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του συντρόφου Θανάση Αγγελέτου.

Ο σύντροφος Θανάσης διετέλεσε για πολλά χρόνια Πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Φωκίδας και του Εργατικού Κέντρου Ν. Φωκίδας.

Ήταν στέλεχος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και του ΠΑΜΕ. Αντιμετώπισε παλικαρίσια όλες τις δυσκολίες της ζωής και συνέβαλλε στην οργάνωση της πάλης των οικοδόμων και όλων των εργαζομένων με όλες του τις δυνάμεις.

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Οικοδόμων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά και τους οικείους του συντρόφου Θανάση.

Για τη Διοίκηση
Ο Πρόεδρος              Ο Γενικός Γραμματέας
Γιάννης Τασιούλας        Κώστας Χαντζιάρας

Ανακοίνωση για το θάνατο του Θανάση Αγγελέτου και από το ΚΚΕ

Το ΚΚΕ με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά το σ. Θανάση Αγγελέτο, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ και προσθέτει:

«Ο σ. Θανάσης Αγγελέτος γεννήθηκε το 1958 στην Άμφισσα Φωκίδας. Εργάστηκε ως οικοδόμος – ελαιοχρωματιστής και υπήρξε πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας και μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Οικοδόμων.

Έγινε μέλος της ΚΝΕ το 1975, σε ηλικία 17 χρονών και μέλος του ΚΚΕ το 1978. Υπήρξε στέλεχος της ΚΝΕ έως το 1986, οπότε πέρασε στο Κόμμα. Από το 1984 ήταν μέλος της ΝΕ Φωκίδας του ΚΚΕ και από το 1990 μέλος του Γραφείου της ΝΕ. Υπήρξε μέλος της ΕΠ Αν. Στερεάς και Εύβοιας.

Έδωσε τη μάχη το 1989-1990 για την υπεράσπιση του Κόμματος. Μέχρι σήμερα ήταν μέλος της ΤΕ Φωκίδας του Κόμματος και Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας και του ΔΣ της Ομοσπονδίας Οικοδόμων.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 12 Οκτώβρη, στις 11.00, στον Άγιο Νικόλαο Άμφισσας.

Στη συντρόφισσά του, Αφροδίτη Ανδρίτσου και στα παιδιά του, Μπάμπη και Αντώνη, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια».

Πηγή: www.amfissapress.gr

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει