Ο Νίκος Μαρωνίτης νέος προπονητής στον Φωκικό

Με αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ξεκινά ο Φωκικός τον προγραμματισμό για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος με τον Νίκο Μαρωνίτη να αναλαμβάνει προπονητής της ομάδας.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής, Νίκος Κόκκινος, παραμένει στην ομάδα δίπλα στον νέο προπονητή από το πόστο του τεχνικού διευθυντή συνεχίζοντας να στηρίζει την προσπάθεια του Φωκικού για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Ν. Μαρωνίτης που έχει εμπειρία από την κατηγορία αφού την περασμένη περίοδο ήταν στον πάγκο του Ιωνικού και με τις κατάλληλες προσθήκες παικτών, σε θέσεις που έχουν εντοπιστεί και από το μέχρι τώρα επιτελείο, αναμένεται να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Σε δηλώσεις του σχετικά με τη νέα του ομάδα ο Ν. Μαρωνίτης είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα αυτή πρόκληση στην καριέρα μου. Έρχομαι σε μια ομάδα με βαριά φανέλα και υπόσχομαι μέσα από τη σκληρή δουλειά να επιτύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή της ομάδας στη Γ´ Εθνική και το πλασάρισμα όσο ψηλότερα μπορούμε. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.»

Η ανακοίνωση του Φωκικού αναφέρει:

Ο Φωκικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Μαρωνίτη. Ο μέχρι τώρα προπονητής της ομάδας μας Νίκος Κόκκινος παραμένει στο τεχνικό τιμ και θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή και παράλληλα Τεχνικός Διευθυντής του Φωκικού.

Ο Νίκος Μαρωνίτης είναι 42 χρόνων και Νικαιώτης. Έχει διατελέσει προπονητής του Ιωνικού (Football League & Football League 2), Ενωσιακός προπονητής στις εθνικές ομάδες και σε πολλές ακόμη ομάδες τις Αττικής.

Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Πηγή: www.amfissaface.gr

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει