Ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Βατόπουλος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ στην Αγία Ευθυμία

Ένας φίλος του Συλλόγου μας και της Αγίας Ευθυμίας ο γνωστός δημοσιογράφος της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Νίκος Βατόπουλος επισκέφθηκε σήμερα το χωριό μας.

Ο Νίκος Βατόπουλος έχει γνωρίσει και έχει αγαπήσει την Αγία Ευθυμία μέσα από τα ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ. Πολλές φορές έχει δημοσιεύσει στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ κολακευτικά κείμενα για τον τόπο μας, τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ, τον Σύλλογό μας και την εφημερίδα μας.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στους Δελφούς θέλησε να γνωρίσει από κοντά την Αγία Ευθυμία. Την ξενάγησή του στο χωριό ανέλαβαν ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Θύμιος Αλεξανδρής και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δημήτρης Παππάς. Επισκέφθηκαν το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Σκαρίμπας, είδαν το διπλανό σπίτι-μνημείο από την πυρπόληση της Αγίας Ευθυμίας, επισκέφθηκαν τον Άγιο Ευθύμιο και τα Πηγάδια όπως κι άλλα σημεία όπου είναι ορατό το αρχαίο τείχος. Ο Νίκος Βατόπουλος ενθουσιάστηκε από την ξενάγηση και το χωριό μας, δήλωσε ότι ήδη νιώθει Αγιαθυμιώτης και υποσχέθηκε ότι θα ξανάρθει.

Τον ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη του και το ενδιαφέρον του για τον τόπο μας. Τον θεωρούμε έναν από τους καλύτερους φίλους της Αγίας Ευθυμίας.

Ο ΝΙΚΟΣ ΒΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΣ

Ο ΝΙΚΟΣ ΒΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΣ

ΘΥΜΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΒΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΘΥΜΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΒΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

 

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει