Ο Αγιαθυμιώτης Στάθης Μπαρτσώτας 2ος στο «30ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Σκακιού Μαθητών-Μαθητριών 2018» στην κατηγορία των Νηπίων!!!

Μπορεί να ήταν από τους πιο μικρούς συμμετέχοντες στην ημέρα σκακιού που περιλάμβανε το πρόγραμμα των φετινών ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ αλλά ήταν και από τους πιο καλούς. Οι νίκες του επί μεγαλυτέρων σε ηλικία αντιπάλων μάς έκαναν εντύπωση μέχρι που πληροφορηθήκαμε ότι ο Στάθης Μπαρτσώτας (γιατί σ” αυτόν αναφερόμαστε) δεν είναι ένας τυχαίος σκακιστής, αλλά ένας πρωταθλητής!!!

Ο Στάθης, συμμετέχοντας με την ομάδα «Εκπαιδευτική Αναγέννηση», στο «30ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Σκακιού Μαθητών-Μαθητριών 2018», το οποίο διεξήχθη στο Περιστέρι την Κυριακή 1 και τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2018, σημείωσε τεράστια επιτυχία στην κατηγορία των νηπίων κατακτώντας πανάξια το Ασημένιο Μετάλλιο!!!

Επισημαίνουμε ότι στην κατηγορία του είχαν προκριθεί μετά από δύο (2) προκριματικές φάσεις 61 παιδιά από όλη την Ελλάδα! Πέτυχε επτά (7) νίκες και δύο(2) ήττες σε (9) αγώνες.

Ο Στάθης είναι γιος του Ανδρέα Γεωργ. Μπαρτσώτα. Τον συγχαίρουμε για την μεγάλη επιτυχία του και του ευχόμαστε πολλές και μεγαλύτερες ακόμη επιτυχίες.

Μπορείτε να δείτε την κατάταξη πατώντας ΕΔΩ

Μπορείτε, επίσης, να δείτε το βίντεο της απονομής:

 

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει