Ολοκληρώθηκε το 1ο Διαδημοτικό τουρνουά σκακιού Ν. Φωκίδας! Αποτελέσματα – βραβεύσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Διαδημοτικό τουρνουά σκακιού Ν. Φωκίδας που διοργάνωσε η Ένωση Σκακιστών Άμφισσας και η Π.Ε. Φωκίδας με τη στήριξη του Δ. Δελφών.
Οι αγώνες κράτησαν σε αγωνία αθλητές και γονείς μέχρι τον τελευταίο γύρο . Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξαν περιπτώσεις που τα μετάλλια κρίθηκαν με «ξαφνικό θάνατο» λόγω απόλυτης ισοβαθμίας.
Μετά το πέρας των αγώνων οι νικητές των κατηγοριών (6) αντιμετώπισαν τον αθλητή του συλλόγου μας Γιώργο Παπακωνσταντίνου σε μια επίδειξη σιμουλτάνε, όπου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων.
Ο Πλάκας Παναγιώτης (Ε Δημοτικού ) απέσπασε ισοπαλία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκιδας κ. Ευάγγελος Κατσαγούνος, ο Αντιδήμαρχος Δ. Δελφών κ. Αριστείδης Αγγελόπουλος και η τοπική σύμβουλος Δ.Ε. Άμφισσας κα Βάσω Καλαντζάκου, οι οποίοι και απεύθυναν χαιρετισμό και έκαναν απονομές.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Παπακωνσταντίνου στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στον αείμνηστο Νίκο Καραπάνο που δίδαξε το σκάκι στην περιοχή, στον Δρόσο Κραβαρτόγιαννο τον παλαιότερο αθλητή του συλλόγου μας, στον Βαγγέλη Κακκανά αθλητή της ομάδας μας για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο, στις διακρίσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο κάνοντας μνεία όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και ευχαρίστησε εκ μέρους του ΔΣ τις αρχές του τόπου για τη στήριξη της προσπάθειας.
Η στήριξη τόσο του Δήμου Δελφών όσο και της Π.Ε. Φωκίδας συμβάλλει σημαντικά στην καλλιέργεια και διάδοση του αθλήματος στο νομό μας.
Επικεφαλής διαιτητής ήταν η κα Ιωάννα Λαζογεώργου (ΑΚ) και διαιτητές οι Κώστας Παπακωνσταντίνου, Βαγγέλης Κακκανάς και Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτοι της γενικής κατάταξης και τα τρία πρώτα κορίτσια κάθε κατηγορίας με μετάλλια και αναμνηστικά (σκακιέρες, αφίσες, σκακιστικά περιοδικά, το βιβλίο στη μνήμη Νίκου Καραπάνου, τεύχη από τα Τετράμηνα προσφορά του Δρόσου Κραβαρτόγιαννου κτλ). Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Αναλυτικά αποτελέσματα γενική κατάταξη (3 πρώτοι):Α Δημοτικού
Δρίβας Αργύρης
Μπαγδασαριάν Ανδρέας
Σταματοπούλου Ζαφειρένια

Β Δημοτικού
Βούλγαρης Παναγιώτης (Ιτέα)
Καραπλής Λουκάς
Μπράτσος Γεώργιος

Γ Δημοτικού
Κυριακάκης Νικόλας (Ιτέα)
Φαράντου Έλενα (Ιτέα)
Πανάγου Ανδρέας (Πολύδροσο)

Δ Δημοτικού
Κυβερνητάκης Οδυσσέας
Πλάκας Βασίλης (Πολύδροσο)
Πλατσούρα Δήμητρα

Ε Δημοτικού
Πλάκας Παναγιώτης
Καραπλής Αλέξανδρος

ΣΤ Δημοτικού
Καλδής Νικόλαος
Μπράτσος Ανδρέας
Κουτσογιαννόπουλος Ευθύμιος

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες !
Ανανεώνουμε το ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση και ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

Πηγή: karteria1.blogspot.com

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει