Οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών

Όπως στις αρχές κάθε έτους έτσι και για το πρώτο δίμηνο του 2011 ο Σύλλογός μας έχει προγραμματίσει μια σειρά από εκδηλώσεις, το πλήρες πρόγραμμα των οποίων έχει ως εξής:

1. Για τις 16-1-2011, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 π.μ., έχει προγραμματισθεί η Γενική Συνέλευση, στα γραφεία του Συλλόγου με θέματα:

α) Ενημέρωση των μελών επί των πεπραγμένων του 2010.

β) Οικονομικός Απολογισμός του 2010.

γ) Προτάσεις των μελών για την βελτίωση της λειτουργίας του Συλλόγου.

2. Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδρομή – προσκύνημα στο χωριό μας, για τον εορτασμό του Αγίου Ευθυμίου, η οποία φέτος θα είναι διήμερη. Η διαδρομή που θα ακολουθήσει το λεωφορείο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συγχωριανοί και φίλοι, είναι: Πειραιάς – Καλλιθέα – Σύνταγμα – Ομόνοια – Πατησίων. Η αφετηρία θα είναι στον σταθμό του ηλεκτρικού στον Πειραιά την 1.00 μ.μ. Επόμενες στάσεις θα είναι στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Καλλιθέα, στον Άγνωστο Στρατιώτη στο Σύνταγμα κι όπου αλλού υπάρχουν άτομα προς επιβίβαση, σύμφωνα με την προαναφερθείσα διαδρομή. Η επιστροφή από το χωριό θα γίνει την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου και ώρα 3.00 μ.μ. Η δαπάνη για τη μίσθωση του λεωφορείου θα καλυφθεί και φέτος από τον Γιώργο και την Χριστιάνα Δεδούση στην μνήμη των γονέων τους Δεδούση και Ευσταθίας και των θείων τους. Συνεπώς, όσοι προτιμήσουν το λεωφορείο του Συλλόγου για την μετάβασή τους στην Αγία Ευθυμία δεν θα έχουν καμία επιβάρυνση. Όμως, για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδρομή πρέπει να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 20 άτομα μέχρι την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου.

3. Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός του Αγίου Ευθυμίου στην Αθήνα και από ώρα 9.00 μ.μ. στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ στο Ν. Φάληρο δίπλα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σταθμός ηλεκτρικού: Φάληρο, υπάρχει και στάση του τραμ).

Μετά την Λειτουργία με αρτοκλασία θα επακολουθήσει, στην διπλανή αίθουσα ΑΡΙΩΝ, εκδήλωση κατά την διάρκεια της οποίας θα κοπεί η πίττα του Συλλόγου και θα προσφερθούν σαρμάδες και άλλα μεζεδάκια. Στην ίδια τελετή θα βραβευτούν όσοι μαθητές, φοιτητές πλέον, πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποιο Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. κατά τις τελευταίες πανελλαδικές εξετάσεις και έχουν καταγωγή από την Αγία Ευθυμία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σάς προσκαλεί να το τιμήσετε με την παρουσία σας συμμετέχοντας στο σύνολο των εκδηλώσεων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο: 2103250354

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει