Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας: Στην τελική ευθεία για πανεπιστημιακό τμήμα στην Άμφισσα

Οι πρωτοβουλίες και οι ενέργειες του Βουλευτή Φωκίδας κ. Ηλ Κωστοπαναγιώτου, για Πανεπιστημιακό τμήμα στην Άμφισσα ευρίσκονται σε τελικό στάδιο.

Μετά την πρόσφατη πρόταση των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων η οποία δεν ικανοποιούσε την περιοχή μας, ο Βουλευτής Ηλ. Κωστοπαναγιώτου ζήτησε συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, κ. Κ. Γαβρόγλου στους Δελφούς (Σάββατο 7/7) στην οποία συμμετείχε και αντιπροσωπεία της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας. Ο Υπουργός στη συνάντηση δήλωσε ότι «ως προς την Άμφισσα, θα εξεταστούν συγκεκριμένες προτάσεις, πάντοτε μέσα στο πλαίσιο αναβάθμισης της Ανώτατης Εκπαίδευσης, συνυπολογίζοντας την τοπική κοινωνία, τις ανάγκες και δυνατότητές της και θα επιλεγούν εκείνες που θα είναι προωθητικές και στα θέματα ανάπτυξης της περιοχής».

Ακολούθησε, με πρωτοβουλία του Βουλευτή, η ενεργοποίηση πανεπιστημιακών παραγόντων με αναφορά στο νομό μας και η τεκμηρίωση συγκεκριμένων προτάσεων οι οποίες συνυπολογίζουν τις ανάγκες και αναπτυξιακές δυνατότητες της τοπικής κοινωνίας.

Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι οι προσπάθειες μας είναι στον καλλίτερο δυνατό δρόμο. Ας περιμένουμε τις επόμενες ημέρες για την τελική σχηματοποίηση.
Να είμαστε σίγουροι ότι τόσον ο βουλευτής όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας, μακριά από μικροπολιτικά τερτίπια και με την βοήθεια της τοπικής κοινωνίας, εργαζόμαστε για αποτέλεσμα κατά πολύ αξιολογότερο από όσα σαν διεκδίκηση διάφοροι κυκλοφορούν.

Άμφισσα, 6/8/2018

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει