Νίκη αφιερωμένη στον Σπύρο Ντόκο

Οι Νεάνιδες του Παναθηναϊκού επικράτησαν του Πιερικού με 55-45 στο μπάσκετ και πλέον αγγίζουν την κούπα του πρωταθλητή. Το «πράσινο» τμήμα με πλήρη συναίσθηση της κατάστασης στον Σύλλογο αφιέρωσε τη νίκη στον αδικοχαμένο ποδηλάτη του «τριφυλλιού» Σπύρο Ντόκο, που σκοτώθηκε πριν δυο χρόνια στην Άμφισσα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Μετά τον αγώνα η αθλήτρια του Παναθηναϊκού Βίκυ Κάσδαγλη δήλωσε:

«Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένα από την αρχή. Ίσως μας επηρέασε και η κούραση, αλλά σημασία έχει ότι πήραμε άλλη μία νίκη, εξασφαλίσαμε 3 νίκες και είμαστε ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας. Δεν φοβηθήκαμε το προβάδισμα του Πιερικού, παραμείναμε συγκεντρωμένες σε αυτό που είχαμε να κάνουμε και ξέραμε ότι έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Αν και δεν παίξαμε τόσο καλά, μας ενδιέφερε το τελικό αποτέλεσμα. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε δύο νίκες στα επόμενα δύο παιχνίδια και να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Κάποια στιγμή γύρισε το πόδι μου, όμως δεν έχει σημασία. Σε τέτοια πρωταθλήματα δεν πονάμε και συνέχισα γιατί ήθελα να προσφέρω στην ομάδα. Αφιερώνουμε τη σημερινή μας νίκη στον ποδηλάτη του Παναθηναϊκού Σπύρο Ντόκο που σαν σήμερα πριν 2 χρόνια έχασε τη ζωή του, σε προπόνηση του συλλόγου».

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει