Καταγγελία του Μάκαρου για ρατσιστική συμπεριφορά παίκτη του Αίαντα Αυλίδας

Ανακοίνωση – καταγγελία του Μάκαρου Άμφισσας για τη συμπεριφορά παίκτη του Αίαντα Αυλίδας στο τελευταίο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων το περασμένο Σάββατο:

Ο ΑΣ ΜΑΚΑΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ καταγγέλει και καταδικάζει την συμπεριφορά και την συνεχή φραστική ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ επίθεση του αθλητή του Αίαντα Αυλίδας ΤΣΙΩΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (αρ. φανέλας 11) προς τον αθλητή μας ΛΟΥΠΟΥΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟ στον αγώνα των ομάδων μας στην Αυλίδα την 1/12/2018.

Ο εν λόγω αθλητής του Αίαντα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα προκαλούσε τον αθλητή μας με αδιανόητες ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ εκφράσεις με σκοπό να τον εκνευρίσει ώστε να έχει μειωμένη συγκέντρωση και απόδοση.

Οι διαιτητές πιθανότατα να μην άκουσαν οι ίδιοι τις παραπάνω απαράδεκτες επιθέσεις και παρά τις εκκλήσεις του ΛΟΥΠΟΥΛ προς αυτούς η αισχρή συμπεριφορά του ΤΣΙΩΛΗ συνεχίστηκε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Όπως πληροφορηθήκαμε ο αθλητής ΤΣΙΩΛΗΣ έχει αποβληθεί στο παρελθόν τουλάχιστον 2 φορές για παρόμοιες συμπεριφορές. Σημειωτέον ότι ο ανωτέρω είναι μόνιμο στέλεχος της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Αξίζει να αναφέρουμε την έμφαση που δίνεται παγκοσμίως από όλες τις διοργανώτριες αρχές αθλητισμού στην προσπάθεια εξάλειψης του ρατσισμού από τα γήπεδα και τις βαρύτατες ποινές που επιφέρουν τέτοιες συμπεριφορές.

Ο αθλητής μας ΛΟΥΠΟΥΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ είναι εξαίρετος αθλητής και άνθρωπος, αριστούχος στις σπουδές του (Σημαιοφόρος στο Λύκειο και φοιτητής στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών), σεμνός και ευγενής χωρίς να προκαλέσει ποτέ. Αν και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αναφέρουμε ότι είναι Έλληνας πολίτης.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση μέσα στα γήπεδα.

Ο ΑΣ ΜΑΚΑΡΟΣ επιφυλάσσεται όπως πράξει κάθε νόμιμη ενέργεια για τη διαφύλαξη της προσωπικότητας του αθλητή του ενώπιον αρμοδίων δικαστηρίων και αρχών.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει