Εγκαίνια νέου καταστήματος στην Αγία Ευθυμία την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

Ένα νέο κατάστημα άρχισε να λειτουργεί αυτές τις ημέρες στην Αγία Ευθυμία. Πρόκειται για το κατάστημα ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΝ του Ηλία Ιωάν. Παππά το οποίο λειτουργεί ως κρεοπωλείο, με ντόπια κρέατα, αλλά και ως μίνι μάρκετ με όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιεί καθημερινά μια οικογένεια. Βρίσκεται στην είσοδο του χωριού από την Άμφισσα, πάνω στον κεντρικό δρόμο και φιλοδοξεί να εξυπηρετεί, πέραν των συγχωριανών μας, και τους διερχόμενους. Είμαστε σίγουροι ότι θα πάει καλά διότι ο ιδιοκτήτης του, ο Ηλίας, είναι «πνεύμα ανήσυχο», «άνθρωπος της αγοράς», δραστήριος και πετυχημένος στη δουλειά του.

Ασφαλώς μας χαροποιεί κάθε ευχάριστη είδηση που αφορά τον τόπο μας και τέτοια είναι το ξεκίνημα ενός νέου καταστήματος. Με την ευκαιρία αυτή θα επαναλάβουμε κάτι που έχουμε γράψει και στην εφημερίδα μας: Οφείλουμε να στηρίζουμε όλα τα καταστήματα της Αγίας Ευθυμίας ώστε να μην βρεθούμε ξανά στη δυσάρεστη θέση να «θρηνούμε» μετά από το κλείσιμο μιας επιχείρησης.

Ευχόμαστε από καρδιάς στο νέο κατάστημα ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

Ο Ηλίας και η οικογένειά του προσκαλούν όλους τους Αγιαθυμιώτες και τους φίλους του χωριού στα εγκαίνια του καταστήματος που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι.

ΑΡΙΣΤΟΝΑΡΙΣΤΟΝΑΡΙΣΤΟΝ

 

 

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει