Διάθεση μανταρινιών από την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας

Η Περιφέρεια Στερεάς  Ελλάδας / Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας παρέλαβε σήμερα στα πλαίσια της ενίσχυσης των ευάλωτα κοινωνικά ομάδων, ποσότητα μανταρινιών προς αποκλειστική διάθεση για τις ανάγκες των ωφελούμενων –μελών  της.

Η παραλαβή των προϊόντων από τις παραγωγικές οργανώσεις υλοποιείται πάντα υπό την εποπτεία  της  Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας που διενεργεί τους απαιτούμενους ελέγχους.

Τα προϊόντα μετά την παραλαβή τους, διατίθενται στους συμπράττοντες φορείς, Δήμο Δελφών, Δήμο Δωρίδας, Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ. για τελική διανομή στους ωφελούμενους.

Οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας με συντονιστή τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας διευρύνουν καθημερινά τις συνεργασίες με παραγωγικούς φορείς της χώρας για μελλοντική παραλαβή προϊόντων και διάθεση στους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Οι ωφελούμενοι –πολίτες οφείλουν να ελέγχουν από τα κέντρα διανομής την παραδοτέα ποσότητα.

 

Ο  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε ΦΩΚΙΔΑΣ

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν. ΜΙΧΟΣ

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει