Βραβείο «Γεώργιος Χατζής-Νίκος Κυριακού» για τους φοιτητές με καταγωγή από την Αγία Ευθυμία

Το βραβείο «Γ. Χατζής» το οποίο έχουν θεσπίσει ο Νίκος και η Σωσώ Κυριακού στη μνήμη του αειμνήστου Γυμνασιάρχη και Μαθηματικού Γεωργίου Χατζή και το οποίο έχει απονεμηθεί δεκατρείς φορές, στα δεκατρία τελευταία ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ, από φέτος και μετά τον πρόσφατο χαμό του Νίκου Κυριακού, μετονομάζεται σε βραβείο «Γεώργιος Χατζής-Νίκος Κυριακού» και περιμένει το επόμενο παιδί το οποίο θα συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί και οι οποίες είναι:

  • Να έχει καταγωγή από την Αγία Ευθυμία (κατ’ ελάχιστον παππούς ή γιαγιά να έχει γεννηθεί στην Αγία Ευθυμία).
  • Να έχει πετύχει κατά τις τελευταίες πανελλαδικές εξετάσεις για μαθητές Ημερήσιων Γενικών Λυκείων σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ.

Από όσους πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα βραβευτεί το παιδί με τα περισσότερα μόρια.

Όποιο παιδί θεωρεί ότι μπορεί να διεκδικήσει το βραβείο «Γ. Χατζής-Ν. Κυριακού» παρακαλούμε να στείλει το σχετικό αποδεικτικό στοιχείο, το αργότερο έως την 31η Ιανουαρίου 2019, στη διεύθυνση: Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών, Αριστογείτονος 11-13, ΤΚ 10552, Αθήνα ή στο e-mail: [email protected]

Θυμίζουμε ότι το βραβείο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 800€ και ο φοιτητής που θα βραβευτεί οφείλει να είναι παρών κατά τη βράβευσή του, στην Αγία Ευθυμία.

Μπορείτε να δείτε τους φετινούς επιτυχόντες με καταγωγή από την Αγία Ευθυμία:

Τους τριάντα δυο (32) έφτασαν οι φετινοί επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ με καταγωγή από την Αγία Ευθυμία!!!! (Συνεχείς ανανεώσεις)

Η φωτογραφία είναι από τη βράβευση του Πέτρου Κουτρουμπίλα στα φετινά ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ. 

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει