Αγία Ευθυμία: Πρωτομαγιά του 1977 στην Τρύπη

Δημοσιεύουμε μια φωτογραφία της Γιώτας Ποντίκη-Γλυμή από τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς του 1977, στο βουνό της Αγίας Ευθυμίας. Είναι από τα χρόνια εκείνα που όλο το χωριό ανέβαινε στο βουνό ανήμερα της Πρωτομαγιάς και αφού δημιουργούσαν μεγάλες παρέες έψηναν, έτρωγαν και διασκέδαζαν. Μια τέτοια παρέα απεικονίζεται και στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε.

Διακρίνονται από αριστερά: οι αδελφές Μαρία και Γεωργία Ευθ. Ποντίκη, Γιώργος Ευθ. Πατάκας (Γαλάκος), Ρούλα Κων. Δρόλαπα, Ευθυμία (Έμυ) Ηλ. Δρόλαπα και μπροστά της (μόλις διακρίνεται) η αδελφή της Χρύσα Ηλ. Δρόλαπα, Ελένη σύζυγος Ευθυμίου Θεοφ. Δρόλαπα, Γιώτα Ευθ. Ποντίκη, Ευθυμία σύζυγος Κώστα Θεοφ. Δρόλαπα, Ευθύμιος Γεωργ. Ποντίκης και η σύζυγός του Ευθυμία, Ανδριάνα σύζυγος Ηλία Θεοφ. Δρόλαπα και τα αδέλφια Αγαπητός και Θεόφιλος Κων. Δρόλαπας. Καθιστοί από αριστερά: Ηλίας Θεοφ. Δρόλαπας (γυρίζει τη σούβλα), τα αδέλφια του Θύμιος και Κώστας (έχει μπροστά του τον ανιψιό του Θεόφιλο Ηλ. Δρόλαπα) και Αργυρούλα Ηλ. Δρόλαπα.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο φύλλο 109/Ιούνιος 2018 των ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και στόλιζε το κείμενο «Πρωτομαγιά στην Τρύπη»

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει