Έφυγε από τη ζωή ο Αλέκος Αλεξανδρής

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ένα από τα πιο παλιά μέλη του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών ο Αλέκος Ευθ. Αλεξανδρής. Ήταν κοντά στο Σύλλογο από την ίδρυσή του το 1957 μέχρι και σήμερα.
Γεννήθηκε το 1931 στην Αγία Ευθυμία και βρέθηκε στην Αθήνα από το 1949. Εξαρχής δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των τροφίμων. Στην αρχή δούλεψε στην κεντρική αγορά πουλώντας ελιές. Στη συνέχεια άνοιξε το δικό του παντοπωλείο που έγινε πασίγνωστο με το όνομά του: «ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ». Στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, στην Ηλιούπολη, λειτουργεί από το 1969. Τα τελευταία χρόνια το κατάστημα το λειτουργεί ο γιος του Ευθύμιος. Για το κατάστημα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ» έχουν αναφερθεί με κολακευτικά δημοσιεύματα γνωστά έντυπα ενώ έχει και σημαντικές διακρίσεις στο χώρο των τροφίμων.
Ο Αλέκος Αλεξανδρής υπήρξε ένας άριστος οικογενειάρχης, εξαιρετικός επιχειρηματίας και πολύ καλός πατριώτης με αγάπη για τον γενέθλιο τόπο. Διακρινόταν για την ευγένεια του χαρακτήρα του και το ήθος του.
Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 11 στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ηλιούπολης και η ταφή του, κατόπιν επιθυμίας του, στο χωριό, στον Άγιο Βλάσιο, περίπου στις 3μμ.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αγιαθυμιάς που θα τον σκεπάσει.
Στη φωτογραφία μαζί με τον γιο του Ευθύμιο μέσα στο κατάστημά τους.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει