Ενημερωτική συζήτηση για τις οικογενειακές σχέσεις στο δημαρχείο Λιδωρικίου «Σχέσεις και επικοινωνία μέσα στην οικογένεια»

AFISA HMERIDAS_24-5jpg_Page1

Ενημερωτική συνάντηση για γονείς με θέμα «Σχέσεις και επικοινωνία μέσα στην οικογένεια» συνδιοργανώνουν την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018, ώρα 11.30 στην αίθουσα του Δημαρχείου Λιδωρικίου η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας νομού Φωκίδας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας (ΕΚΨ & ΨΥ) με το Δημοτικό Σχολείο Λιδωρικίου και τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων αυτού.

Η ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινότητας σε θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία που πραγματοποιεί η ΕΚΨ & ΨΥ.

Η επεξεργασία του θέματος θα γίνει με παρουσίαση, βιωματική άσκηση, συζήτηση – ανταλλαγή απόψεων.

Η δράση πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. Πρωτ. Φ13.1/132801/Δ2-03/082017 σχετική έγκριση υλοποίησης δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της σχολικής κοινότητας σε θέματα ψυχικής υγείας που έχει λάβει η ΕΚΨ&ΨΥ από τη Γενική Δ/νση σπουδών Π/θμιας  & Δ/θμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

 Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε: 2265022600 (Ε.Κ.Ψ&Ψ.Υ.) ή στείλτε e-mail: [email protected]

Πληροφορίες για την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας δείτε εδώ

AFISA HMERIDAS_24-5jpg_Page1Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει