Αύριο, Κυριακή 15 Ιανουαρίου, η εορτή του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών για τα μικρά παιδιά

ΕΟΡΤΗ

Περισσότερα από 45 (σαράντα πέντε) μικρά παιδιά, ηλικίας έως 12 (δώδεκα) ετών, με καταγωγή από την Αγία Ευθυμία, θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από τον Σύλλογο Αγιοευθυμιωτών, αύριο Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, το πρωί.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη και αποτελούν μια καλή αφετηρία ώστε σε μελλοντικές μας εκδηλώσεις να αυξηθεί ακόμη περισσότερο ο αριθμός των παιδιών που θα λάβουν μέρος. Η εκδήλωση αυτή έχει ως σκοπό να γνωρίσουν αυτά τα παιδιά τον Σύλλογο, να «μπολιαστούν» με τον τόπο μας, να γνωριστούν μεταξύ τους και να αποτελέσουν, στο μέλλον, τη διάδοχη κατάσταση στον Σύλλογό μας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

10.30-11.00: Συγκέντρωση στα γραφεία του Συλλόγου (Αριστογείτονος 11-13, Βαρβάκειος Αγορά, 2ος όροφος). Πρώτη γνωριμία με τον Σύλλογο και ενημέρωση για το υλικό (κυρίως φωτογραφικό) που υπάρχει εκεί.

11.00: Μετάβαση στην αίθουσα της Ένωσης Κωφαλάλων (4ος όροφος, στην ίδια διεύθυνση), όπου θα πραγματοποιηθεί η κυρίως εκδήλωση.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει κέρασμα (χυμοί, γλυκά, «καναπεδάκια»), μουσική και χορό, μοίρασμα δώρων και δημιουργική απασχόληση από Άγιο Βασίλη και την συγχωριανή μας ηθοποιό Ανδριανή Μπαρτσώτα. Η Ανδριανή όπως και ο σύζυγός της Νίκος Ξένος, ο οποίος θα φροντίσει για την ηχητική κάλυψη και την μουσική, προσφέρθηκαν να βοηθήσουν αφιλοκερδώς. Τους ευχαριστούμε πολύ.

 

 Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει